Verschil tussen de Tronsmart Vega S89-H en de Vega S89 Elite

vega s89h vs elite

Er zijn 2 veel verkochte Tronsmart Vega S89 modellen. Dit zijn de Tronsmart Vega S89-H en de Vega S89 Elite. Het verschil tussen deze 2 is dat de Vega S89-H het luxe broertje is van de Vega S89 Elite.

Even de verschillen tussen de Vega S89 Elite en de Vega S89-H:

  Vega S89 Elite Vega S89-H
Processor Amlogic S802 Amlogic S802-H
Dual Band Wifi Nee Ja
DD / DTS Nee Ja
Opslag 8 GB 16 GB

amlogic s802-h chipProcessor – Tronsmart heeft gekozen voor een SoC (System On a Chip) processor welke meerdere processoren/chips bevat. Zo bevat de SoC processor een CPU, een GPU (videokaart), een audio processor en nog een aantal andere processoren. Het verschil tussen de Amlogic S802 en de Amlogic S802-H is niet de CPU en GPU maar wel de audio chip en de wifi chip. Beide Android TV Boxen hebben dus een 2.0 GHz Quad Core CPU en een Mali 450 videochip met dezelfde prestaties.

dual band wifiDual Band Wifi – Zowel de Vega S89 Elite als de Vega S89-H kunnen werken op de 2,4 GHz frequentie of de 5 GHz frequentie maar alleen de Vega S89-H kan op beide frequenties tegelijkertijd werken omdat deze Dual Band Wifi ondersteunt. Je kunt namelijk een hogere Wifi snelheid halen op je op 2 frequenties kunt werke welke tevens stabieler is.

dts logoDD en DTS – DD staat voor Digital Dobly en DTS voor Dolby Theatre System. Dit zijn audio standaarden welke surround sound ondersteunen zoals 5.1 surround. Om hier gebruik van te maken moet je de Optical output gebruiken en met een glasvezelkabel aan je Home Cinema set koppelen.

chipOpslag – Het opslag geheugen is bedoeld om apps in op te slaan. Alle downloads komen daar terecht. Het opslag geheugen wordt tevens gebruikt voor het besturingssysteem Android, ook wel het OS of de Firmware genoemd. Android zelf neemt een kleine 2 GB in beslag. Indien je een Vega S89 Elite neemt houd je dus nog 6 GB aan vrije ruimte over. Als je voor de Vega S89-H kiest houd je nog 14 GB over. Het geheugen is ook uitbreidbaar omdat deze Android TV Boxen een SD-kaart ondersteunen van maximaal 64 GB. Hiermee kun je extra opslagruimte creëren.

Bekijk alle specificaties van de Tronsmart broertjes hieronder

[komper pid=11,12 category=2]

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*

Google+