Tips voor als je de nieuwste films op je Android tv wilt zien

Heb jij een Android tv thuis? In dat geval wil je optimaal gebruik kunnen maken van de mogelijkheden die zo’n televisie je biedt. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om een app als Netflix te installeren, waarmee je een zeer breed aanbod aan films en series kunt bekijken. Toch is Nederland vaak niet het eerste land waarin populaire films uit de bioscopen te zien zijn. In dit artikel geven we je tips om toch als eerste populaire films op je Android tv te kunnen bekijken! Heb je bijvoorbeeld al eens gehoord van de mogelijkheid om een VPN dienst te gebruiken?

 

Werking van een VPN dienst voor een Android tv

VPN is een afkorting voor de Engelse term Virtual Private Network. Bij het gebruik van een VPN wordt het verkeer vanuit je eigen netwerk omgeleid via een externe server. Dit kan bijvoorbeeld een server in Nederland zijn, maar ook een Amerikaanse. Door deze omleiding is het voor de website of app die je gebruikt niet te achterhalen, waarvandaan je deze gebruikt. Het lijkt voor zo’n website of app immers, alsof het verkeer vanuit de externe server komt. Dit kan in verschillende situaties goed van pas komen! Het bekijken van de nieuwste films op je Android tv is een van deze situaties.

 

Ook wanneer je op vakantie bent in het buitenland kan een VPN dienst goed van pas komen. Veel televisiezenders zijn in het buitenland niet te bekijken. Door een VPN dienst te gebruiken wordt het verkeer via Nederland omgeleid. Op deze manier kun je televisieprogramma’s en series wel bekijken. Ideaal wanneer je tv kunt kijken op je mobiele telefoon met Android als besturingssysteem.

 

Installeren van een VPN voor je Android tv

Wanneer je een VPN dienst wilt gaan gebruiken om de nieuwste films op je Android tv te kunnen bekijken, is het raadzaam om hier eerst meer informatie over in te winnen. Lees verder voor meer informatie over de installatie en het afnemen van een VPN dienst. Op internet vind je verschillende websites, waarop je de VPN diensten van aanbieders met elkaar kunt vergelijken. Door deze diensten te vergelijken vind je niet alleen de goedkoopste VPN dienst, maar kun je bijvoorbeeld ook letten op de snelheid van deze diensten. Voor het bekijken van de nieuwste films is het belangrijk dat je internetverkeer kan worden omgeleid via een server in Amerika. Ook een hoge snelheid is hierbij belangrijk, om er zeker van te zijn dat de films soepel afgespeeld kunnen worden.

 

De VPN kan heel eenvoudig geïnstalleerd worden. Op de website waar je de VPN afneemt wordt doorgaans een softwarepakket aangeboden. Dit dien je volgens de stappen op de website op je eigen computer te installeren. Kijk goed hoe je de VPN aan een router toe kunt voegen, om deze ook via je televisie met Android te kunnen gebruiken. Mocht het niet direct lukken om een VPN direct te installeren, dan vind je op internet uitgebreide stappenplannen die je hierbij helpen.

 

 

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*

Google+