Shadowgun Deadzone (shooter game)

shadowgun iconHou je van shootergames dan is Shadowgun een absolute aanrader. Shadowgun heeft goede graphics, een goede gameplay en kost je helemaal niets!

Shadowgun Deadzone kun je tegen de computer spelen maar ook online tegen 12 andere spelers in de multiplayer mode. Shadowgun ondersteunt de gamepad en daarmee bestuur je de game trouwens het beste.

Je score loopt op door vijanden neer te schieten. Hierdoor stijg je ook in rang.  Shadowgun Deadzone heeft veel wapens die je kunt vrijspelen. Sommige wapens kun je pas bij een bepaalde rang kopen.

 

Shadowgun Deadzone komt over als een arcade game welke je eigenlijk bij een Playstation verwacht en niet zo snel als Android game. Nu weten wij dat de ontwikkelingen op Android gamegebied behoorlijk in beweging is en zeker een concurrent gaat worden van de Playstation en Xbox games. Er zijn vele HD titels in de maak. Dat je op het Android platform heus kan gamen bewijst deze game.

Hoe kan de game gratis zijn

Het spel is gratis omdat de makers een verdienen aan de items die je kunt kopen in het spel. Wil je sneller ranken en wapens kopen i.p.v. vrijspelen dan kun je bijvoorbeeld goud kopen online. Er zijn zat mensen die dat doen. De bedragen zijn relatief klein en het spel is verslavend dus de makers verdienen alsnog een hoop geld aan de game. Er zijn 2 game modes beschikbaar: Death Match en Zone Control.

shadowgun deadzone gameplay

Highlights

Er zijn diverse speelvelden waar je door heen moet om je tegenstanders af te slachten. Je kunt kiezen uit 10 verschillende personages en je hebt keuze uit 21 verschillende wapens.

De game kun je tegen 12 online tegenstanders spelen waardoor er nog meer uitdaging in het spel zit. Het spel blijft hierdoor tevens uniek.

Tijdens het gamen kun je praten met je teamgenoten (voice chat). Dit is een recent ingebouwde functie.

De wapens die het spel te bieden heeft zijn Assault Rifles, Machine guns, Plasma Rifles, Shotguns, Sniper Rifles, Rocket Launcher en nog een aantal. Wapens zijn ook te upgraden. Daarnaast zijn er diverse items die het spel verder aanvullen zoals een Medi Kit, Ammo Kit, Flash Grenades, EMP Grenades, Frag Grenades, Sentry Guns en Mijnen.

shadowgun deadzone wapens

Gamepad

Bestuur de game met een (bluetooth) gamepad. Een gamepad is een absolute musthave om alles uit het spel te halen.

Shadowgun Deadzone Cheat

Mocht je liever je geld in je zak houden en alsnog sneller willen ranken door betere wapens e.d. in bezit te krijgen dan kun je ook voor een cheatprogramma gaan waarmee je XP’s (experience points) Geld en Goud kunt upgraden. De tool schijnt te werken maar er zijn vele sites waar je eerst een survey moet invullen voordat je hem daadwerkelijk kunt downloaden. Ons is het nog niet gelukt anders hadden wij hem hier aangeboden zonder gedoe.

score score shadowgun deadzoneBeoordeling

Shadowgun Deadzone scoort behoorlijk goed in de Google Play waar je hem tevens gratis kunt downloaden. Er zijn een kleine 250 duizend mensen die deze game hebben beoordeeld waar een gemiddelde score van 4,4 op de 5 sterren is gegeven. Omgerekend is dat een rapportcijfer van een 8,8. Niet onaardig voor een gratis game.

Download het spel zelf en gun jezelf ook wat plezier. Is het uiteindelijk niets voor jouw dan gooi je hem gewoon weer weg.

download neo x8

 

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*

Google+