Remote app voor Rockchip apparaten

rockchip remoteBedien je Android TV Stick of Android TV Box met je Smartfoon of Tablet.

Eisen:

  • Je TV Stick of Box moet over een Rockchip processor beschikken
  • Je Tablet of Smartfoon moet op Android draaien

Deze interessante apps maakt het mogelijk dat je de muisaanwijzer bedient via  het touchscreen van je Smartfoon of Tablet. Daarnaast kun je met de app ook een toetsenbord oproepen en makkelijk een bericht typen. Er is ook een game-modus ingebouwd waarmee je een joystick op je smartfoon/tablet beeld tovert. Heel fijn werkt het niet om je games mee te besturen maar dat is wellicht persoonlijk. In ieder geval is het een leuke en nuttige app waarmee je aardig goed je muisaanwijzer kunt besturen.

downloaden onbekende bronnenDe Rockchip Remote App is gratis te downloaden maar omdat de app niet in de Google Play Store staat moet je wel even een vinkje plaatsen in het menu van je telefoon/tablet. Je moet namelijk aangeven dat je downloaden van ‘onbekende bronnen’ vertrouwd.

Naast de remote app op je telefoon of tablet heb je nog een app nodig op je Android TV Box of Android TV Stick. Deze app heet eHomeMediaCenter en kun je hier gratis downloaden. De app hoef je alleen maar te downloaden, verder niets. Zodra de app op je Box of Stick staat kun je met de telefoon/tablet app eenvoudig verbinden.

De app werkt en is getest op apparaten met:

  • RK3066
  • RK3188
  • RK3288

rockchip remote app

 

 

 

Download de remote app voor je tablet of telefoon:

app download

Download de eHomeMediaCenter app:

app download

 

 

 

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*

Google+