Netflix voor ongekend veel filmplezier

netflix logoNetflix is een online streamingsdienst voor films en series. Eind vorig jaar werd Netflix in Nederland geïntroduceerd en is nu helemaal hot.

Het voordeel van Netflix is dat je een mooie en overzichtelijke omgeving hebt waar je films en series kunt kiezen en kunt kijken. Netflix houdt bij waar je gebleven hebt. Zet je dus een film op pauze dan kun je de volgende keer verder gaan waar je gebleven bent. Deze info blijft online bewaard. Ook series worden voor je bijgehouden. Je hoeft dus niet elke keer te zoeken naar een bepaald seizoen of aflevering. Netflix regelt dat allemaal voor je. 

Als je een Netflix account start begin je met het ingeven van je persoonlijke voorkeuren. Op basis daarvan kan Netflix je een aangepast voorstel doen met filmtitels die je mogelijk interesseert. Daarnaast kun je ook elke film of serie beoordelen zodat Netflix ook op zoek kan gaan naar vergelijkbare titels die mogelijk ook in de smaak vallen.

Netflix heeft een duidelijk en overzichtelijk menu waar je niet alleen kunt zoeken op genre maar ook een titel kunt zoeken via de zoekfunctie. Dit werkt erg goed.

netflix interface

Er wordt flink getimmerd aan de Netflix dienst en er komen regelmatig nieuwe films en series bij. Hierdoor groeit het aanbod ook flink. Het mooie van Netflix is dat het razendsnel start. Je klikt een film of serie aan en hij speelt na enkele seconden. De beeldkwaliteit die Netflix levert is meer dan prima en je hebt altijd Nederlandse ondertitels.

netflix series

Het nadeel van Netflix is dat het geld kost. Het mooie is dat je het account ook kunt delen met je vrienden. Hiermee kun je dus ook de kosten delen bijvoorbeeld. Sinds kort is Netflix 1 euro duurder geworden voor nieuwe leden. Dit heeft Netflix gedaan om haar diensten te kunnen verbeteren en het aanbod te kunnen vergroten. De kosten voor nieuwe leden bedraagt 7,99 euro per maand. Het abonnement is wel maandelijks opzegbaar en de 1e maand kun je het gratis uitproberen.

 

Bekijk hier het aanbod van Netflix en start je account.

Om gebruik te kunnen maken heb je dus een account nodig bij Netflix en moet je de app downloaden. Deze app staat in de Google Play store en je kunt hem ook via de onderstaande download button downloaden.

download neo x8

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*

Google+