Minix Neo X8 + X8H Beta Firmware V.005

neo firmwareMinix released een nieuwe Android 4.2.2. Kitkat Beta Firmware voor de Minix Neo X8 en X8H. We spreken nu over versie 5. Onlangs werd er nog versie 4 gereleased welke een aantal bugfixes bevatte. Beta 005 bevat wederom aanvullende bugfixes.

Fixes in Beta 005 Firmware voode Minix Neo X8(H) zijn:

 • Wakeup from deepsleep, audio loss & video slowdown (was een bug in Beta 003 en Beta 004)
 • 1080P 24Hz support (23.976 Hz)
 • Minix Launcher update – weerbericht via openwathermap.org waarbij je voor C (Celsius) en F (Fahrenheid) kunt kiezen
 • Optie om de top status bar aan- en uit te zetten via de Settings (Hide status bar)
 • m3u8 fixes
 • Systeem VPN fixes
 • SPDIF clock auto-standby fix (hangt samen met deepsleep)

 

Let op: Het gaat hier om een Beta versie en is dus nog geen officiële release. Mogelijke bugs kunnen dus nog aanwezig zijn. Ervaar je zelf bugs dan mag je ze hier onderaan de site delen. 

Updates uit Beta 004

De vorige Beta release bevatte een aantal belangrijke fixes waaronder: NFS protocol enabled, Google Play app in de Minix Metro Launcher gefixed, Logitech HID devices suported, PS3 controller support en SD kaart lees en schrijfsnelheid verbeterd.

Wil je teruglezen wat het precies allemaal inhoud, bekijk dan de Beta 004 Minix Neo X8(H) Firmware update.

Installeren

Installeren van de Minix Neo X8(H) firmware kan d.m.v. gebruik te maken van de bijgesloten firware upgrade tool. Dit programma installeer je op de pc waar je tevens de Minix Neo X8(H) aan koppelt. Koppeling gaat d.m.v. de micro usb OTG poort op de Minix Neo X8(H) zelf.

Note

Installeer deze Beta alleen als je weet waar je mee bezig bent. Beta versies zijn om te testen en te experimenteren. Ook deze versie bevat mogelijk bugs.

Firmware release 12-07-2014
Bestandsgrootte 408 MB
Modellen Neo X8 & Neo X8H
Type Beta (stock)

download neo x8

 

4 reacties

 1. The download link of version 005 points to an unknown URL, what to do?

 2. De officiële Minix Neo X8 wordt geleverd in een doos met de Minix Fly Mouse A2, maar deze werken niet goed samen met de geïnstalleerde firmware. Bij deze combinatie werkt het geluid niet. Dit probleem is opgelost in de beta005 versie. Helaas is deze firmware niet op deze site te downloaden omdat de URL naar de beta versie dood is (Wijst naar een fout adres). Tot op heden nog geen goede download gevonden. Wat te doen?

 3. Thanks,

  Ik heb gezien dat er inmiddels al een beta8 versie is. Nu nog een goed flash programma zien te vinden. Het is wel behelpen met die brakke software.

  Henk.

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*

Google+