Minix M1 Flymouse

minix m1 flymouseChique en eenvoudig Flymouse van Minix. De belangrijkste toetsen zijn aanwezig en werkt met alle Android apparaten.

Flymouse Mediatoetsen Goede vormgeving
2,4 GHz (usb ontvanger) Oplaadbaar Werkt met alle Android apparaten

De Minix Neo M1 is een eenvoudige Flymouse zonder al te veel toeters en bellen. Deze Flymouse is gewoon goed in wat hij moet doen.

De Minix Neo M1 ligt prettig in de hand en is mooi vormgegeven. De voorkant ziet er chique uit en heeft een geborstelde metaal-look (metal brush).

De knoppen zijn overzichtelijk gesitueerd en reageren goed.

De belangrijkste functies voor het media entertainment zijn opgenomen in de Minix’s Neo M1 Flymouse.

De Minix M1 Flymouse is een afstandsbediening welke de bewegingen die je er mee maakt draadloos doorstuurt naar de ontvanger. Beweeg je de Flymouse naar links of naar rechts dan zal de muisaanwijzer op je tv scherm ook die kant op meebewegen.  Op deze manier kun je dus niet alleen je muisaanwijzer bedienen vanaf de bank maar ook touchscreen spellen spelen.

minix m1 flymouseDe ontvanger

De ontvanger bij de Minix M1 is in de vorm van een mini-usb stick en plug je in de Minix Neo X8(H). De ontvanger staat draadloos in verbinding met de afstandsbediening d.m.v. radioverbinding. In tegenstelling tot de standaard meegeleverde IR (infrarood) afstandsbediening heeft de Minix M1 geen zichtverbinding die je moet richten maar een radioverbinding die door alle obstakels heen kan.

Hierdoor kun je dus je Minix Neo X8(H) met de ontvanger in de kast zetten en heeft de Minix M1 afstandsbediening nog steeds contact.

De toetsen aan de voorzijde:

De aan- en uitknop op de Minix M1 kan de Minix Neo X8(H) aan- en uit zetten.

Er is een grote ronde knop met in het midden de OK knop. Deze OK knop is de bevestiging/selectie van hetgeen van wat je muisaanwijzer aanwijst. Buiten de OK knop zijn de navigatie knoppen om een stap naar links, rechts, boven en beneden te doen. Handig als je bijvoorbeeld in het menu een paar stappen naar links of naar rechts wilt.

Op de Minix M1 is ook een menu toets om het menu op te roepen, een home/terug knop welke bij kort indrukken een stapje terug gaat en bij lang indrukken terug gaat naar het homescreen.

Er is een play en pauze knop en een volumeknop om het geluid harder en zachter te zetten.

Een aantal toetsen hebben een dubbele functie waardoor ze bij kort en lang indrukken anders reageren. Dit is het geval bij de aan- en uit knop, de menuknop, en de back/home knop.

Het mooie aan de Minix M1 is dat hij zeer nauwkeurig reageert op de bewegingen die je met hem maakt.

Ingebouwde accu

Je hoeft geen batterijen meer in deze Minix M1 afstandsbediening te stoppen omdat deze fabrikant zo slim is geweest om er een accu in te bouwen. Je laadt hem dus op via je usb poort. Omdat er gekozen is voor een Li-ion accu is de Minix M1 Flymouse licht in gewicht, snel op te laden en gaat de accu lang mee dankzij de slimme energie-bespaartechniek in het apparaat. Je kunt er gemiddeld een paar weken mee werken bij elke dag gebruik.

Technische specificatie Minix M1

Minix Neo M1 (Minix M1)
Gyroscopische bewegingsensor Six-axis (zes assen)
USB ontvanger welke op 2,4 GHz werkt
Tot 10 meter bereik
Ingebouwde lithium ion accu
Opladen via usb
Multifunctioneel
Plug en Play zonder instellingen

Ervaringen en vragen over de Minix Neo M1

Deel je ervaring in de review (klik daarvoor op de knop review toevoegen)

Heb je een vraag of opmerking stel hem dan onder het reviewgedeelte aub.

 

Chique en eenvoudig Flymouse van Minix. De belangrijkste toetsen zijn aanwezig en werkt met alle Android apparaten. Flymouse Mediatoetsen Goede vormgeving 2,4 GHz (usb ontvanger) Oplaadbaar Werkt met alle Android apparaten ► De Minix Neo M1 is een eenvoudige Flymouse zonder al te veel toeters en bellen. Deze Flymouse is gewoon goed in wat hij moet doen. De Minix Neo M1 ligt prettig in de hand en is mooi vormgegeven. De voorkant ziet er chique uit en heeft een geborstelde metaal-look (metal brush). De knoppen zijn overzichtelijk gesitueerd en reageren goed. De belangrijkste functies voor het media entertainment zijn opgenomen…

Review Samenvatting

Gebruiksgemak
Mogelijkheden

6.8

Samenvatting:
Minix Neo M1

Gebruikers Rating: 3.8 ( 1 Stemmen)
68

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*

Google+