Minix Neo A2 All-in-one Flymouse

minix neo a2 flymouseGoede All-in-one Flymouse van Minix.

Compatibel met alle Android devices en de Minix Neo X8 in het bijzonder.

Flymouse Gevoelige G-sensor Full Qwerty keyboard
2,4 GHz (usb ontvanger) 3 AAA batterijen Werkt op alle Android devices

Een all-in-one Flymouse van Minix zelf, de Neo A2.

De Minix Neo A2 is de concurrent van de Mele F10 Flymouse welke behoorlijk op deze Flymouse lijkt.

Net als zijn concurrent heeft de Minix Neo A2 Flymouse 3 functies:

  • Flymouse functie
  • Keyboard functie
  • Remote functie

De Neo A2 is een all-in-one Flymouse die goed in de hand ligt en net als de Minix Neo X8(H) van goede materialen is gebouwd. Dat is belangrijk want een afstandsbediening laat je nog wel eens vallen. Je wilt immers niet dat hij stuk gaat.

minix neo a2 Gyroscopische sensoren

De Minix Neo A2 is voorzien van een high tech Gyroscopische sensor welke zeer nauwkeurig de bewegingen volgt. De Gyroscopische sensoren zijn van de nieuwste generatie en uiterst precies. De muisaanwijzer op de tv volgt braaf de beweging die de afstandsbediening maakt. Dankzij de verfijnde techniek werkt dit zeer nauwkeurig. Aan de voorzijde van de afstandsbediening zit een navigatie toets met in het midden daarvan de select/ok knop. Deze bevat het Android logo. Deze druk je dus is als je iets wilt bevestigen.

Draadloze radiocommunicatie

Deze bewegingen worden vertaald en draadloos overgezonden via radiogolven naar de mini-usb ontvanger. Omdat de Minix Neo A2 radiogolven gebruikt op een frequentie van 2,4 GHz hoef je hem dus niet te richten op je Minix Neo X8(H) of andere Android box. De radiogolven gaan ook door de kast of muur heen. Je Minix tv box kun je dus uit het zicht houden zonder dat het invloed heeft op de afstandsbediening.

Het draadloze bereik is voor de Flyfunctie en toetsenbord 10 meter. Als je de audiofunctie gebruikt (speaker) dan is het bereik 5 meter zonder kwaliteitsverlies.

Perfect afgestemd op de Minix Android TV Box

Het bijkomende voordeel van de Minix Neo A2 is dat hij perfect samenwerkt met je Minix Neo X8(H) of Neo X7(mini). Er is een extra sensor ingebouwd waarbij je de Flymouse ook horizontaal kunt houden en het stuur bij een racespel kunt besturen. Dit heeft de concurrent dus niet.

Qwerty keyboard

Het toetsenbord is voorzien van een qwerty indeling met prettige toetsen. Je kunt er goed mee typen wat het gebruik prettig maakt. Deze Flymouse is zeer geschikt om te Skypen, te e-mailen of te internetten.

toetsenbord neo a2

Microfoon en speaker

De Minix Neo A2 heeft een ingebouwde speaker en microfoon. Hiermee kun je de afstandsbediening dus ook als telefoonhoorn gebruiken en via Skype bellen. De microfoon is ook inzetbaar om spraakopdrachten in te geven bij de Google zoekmachine, Google Now of andere spraakherkenningsapp. Een handige functie dus. Wel moeten we er bij vertellen dat de batterijen wel sneller leeg gaan als je gebruik maakt van deze functies. Vooral de speaker (het bellen) kost het meeste energie.

Afstandsbediening functie

Je kunt de Flyfunctie ook uitzetten zodat je hem als normale afstandsbediening kunt gebruiken. Hierdoor kun je met de navigatietoetsen rustig door je menu heen bladeren zonder dat je muisaanwijzer meebeweegt.

Batterijen

In tegenstelling tot de Mele F10, zijn concurrent, heeft de Minix Neo A2 geen ingebouwde accu maar 2 losse AAA batterijen. Het voordeel is wel dat hij zeer energiezuinig is en vanzelf in een slaapmodus gaat waardoor hij nauwelijks energie verbruikt. Hierdoor kun je er een hele lange tijd mee doen.

Technische specificatie Minix Neo A2

Merk Minix
Model Neo A2
Type Flymouse+keyboard
Toetsenbordindeling Qwerty
Communicatie technologie RF 2,4 GHz
Microfoon Ja
Speaker Ja
Bereik 10 meter (speaker tot 5 meter)
Batterijen 2x AAA
Auto slaapfunctie Ja
Leveringsomvang Minix Neo A2 + USB Ontvanger

 

 

Goede All-in-one Flymouse van Minix. Compatibel met alle Android devices en de Minix Neo X8 in het bijzonder. Flymouse Gevoelige G-sensor Full Qwerty keyboard 2,4 GHz (usb ontvanger) 3 AAA batterijen Werkt op alle Android devices ► Een all-in-one Flymouse van Minix zelf, de Neo A2. De Minix Neo A2 is de concurrent van de Mele F10 Flymouse welke behoorlijk op deze Flymouse lijkt. Net als zijn concurrent heeft de Minix Neo A2 Flymouse 3 functies: Flymouse functie Keyboard functie Remote functie De Neo A2 is een all-in-one Flymouse die goed in de hand ligt en net als de Minix Neo…

Review Samenvatting

Gebruiksgemak
Mogelijkheden

8.0

Samenvatting:
Minix Neo A2

Gebruikers Rating: 4.85 ( 1 Stemmen)
80

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*

Google+