Mele F10 all-in-one Flymouse

mele f10

Een degelijke en fijne Flymouse met Qwerty toetsenboard en ingebouwde accu. Hij werkt met alle Android apparaten.

Flymouse Full Qwerty Li-ion accu
2,4 GHz (usb ontvanger) Oplaadbaar Erg degelijk

De Mele F10 is een flymouse met 3 ingebouwde functie. Zo kun je hem gebruiken als een normale Flymouse, een toetsenbord en als normale afstandsbediening.

Deze Flymouse is gemaakt van hoogwaardige materialen en dat merk je meteen. Hij voelt goed en stevig aan terwijl hij toch licht van gewicht is. Ook kan hij goed tegen een stootje.

Toetsenbord functie

Zeker als je wat wilt gaan typen dan is deze flymouse dankzij het volledig qwerty toetsenbord erg handig om te hebben. Ga je Skypen, chatten, mailen, veel browsen of andere dingen doen waarbij je een toetsenbord kunt gebruiken dan is de Mele F10 een uitkomst.

mele f10 flymouseFlymouse functie

De Mele F10 heeft dankzij zijn fijngevoelige gyroscopische sensor een goed gevoel voor richting. Elke beweging wordt nauwkeurig gevolgd waarbij de elektronica kan herkennen of de gemaakte beweging een elke beweging is of dat men trilt met de hand. De muisaanwijzer laat zich goed leiden en bibbert dus niet.

Afstandsbediening functie

De Mele F10 is ook als afstandsbediening te gebruiken. De Flymouse functie kan namelijk worden uitgeschakeld waardoor hij niet meer op beweging reageert. Op die manier kun je rustig de toetsen indrukken om bijvoorbeeld je film mee te besturen. Ook zonder Flyfunctie kun je prima door het menu heen navigeren met de navigatietoetsen.

RF Technologie

In tegenstelling tot de standaard IR (infrarood) afstandsbediening die wordt meegeleverd met de Minix Neo X8(H) werkt de Mele F10 op een radiofrequentie van 2,4 GHz. Hierdoor heb je geen last van obstakels en kun je de Minix Neo X8(H) gewoon in de kast laten staan. Je hoeft hem dus ook niet te richten. Dankzij de RF technologie heeft de Mele F10 een reikwijdte van 10 meter.

De Mele F10 werkt samen met de meegeleverd USB dongle. Deze heb je dus nodig om de Mele F10 te laten werken.

Ingebouwde accu

De Mele F10 is voorzien van een ingebouwde accu. De lithium accu is licht in gewicht en laadt snel op. Het opladen kan door de meegeleverde usb kabel met de Minix Neo X8(H) te verbinden. Dankzij de energiebesparende techniek gaat de Mele F10 enkele weken mee. Tevens gaat de Flymouse automatisch in een standby-modus na 2 minuten.

Voorzijde

Aan de voorzijde van de Mele F10 zijn de navigatietoetsen te vinden om snel door het menu heen te navigeren. In het midden van de ronde knop zit een select/ok knop welke gebruikt kan worden i.c.m. de Flyfunctie. Ook zijn er diverse handige toetsen welke bijvoorbeeld te gebruiken zijn bij een film zoals volume harder en zachter.

Achterzijde

De achterkant van de Mele F10 heeft een volledig qwerty toetsenbord met US indeling. De US indeling betekend dat de volgorde van de speciale tekens ook op de bekende plek zitten. Deze tekens zijn: ! @ # $ % ^& * e.d.

mele f10 qwerty

Technische specificatie Mele F10

Merk Mele (Epsilon)
Model F10
Soort Flymouse
Communicatie RF, 2,4 GHz
 Bereik 10 meter
 Accu Li-ion 3,7v 500mAh
 Gebruiksduur Ongeveer 3 weken
 Afmeting 169 x 48 x 19mm
Levering bevat Mele F10 flymouse / usb donge / usb kabel

user manual mele f10

 

Ervaringen en vragen over de Mele F10

Je kunt de Mele F10 beoordelen door een review achter te laten met sterren. Gebruik de knop ‘review toevoegen’.

Heb je een vraag of opmerking dan kun je onder het review gedeelte je bericht achterlaten.

Een degelijke en fijne Flymouse met Qwerty toetsenboard en ingebouwde accu. Hij werkt met alle Android apparaten. Flymouse Full Qwerty Li-ion accu 2,4 GHz (usb ontvanger) Oplaadbaar Erg degelijk ► De Mele F10 is een flymouse met 3 ingebouwde functie. Zo kun je hem gebruiken als een normale Flymouse, een toetsenbord en als normale afstandsbediening. Deze Flymouse is gemaakt van hoogwaardige materialen en dat merk je meteen. Hij voelt goed en stevig aan terwijl hij toch licht van gewicht is. Ook kan hij goed tegen een stootje. Toetsenbord functie Zeker als je wat wilt gaan typen dan is deze flymouse…

Review Samenvatting

Gebruiksgemak
Mogelijkheden

8.0

Samenvatting:
Mele F10

Gebruikers Rating: Nog Geen Ratings !
80

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*

Google+