Logitech C525 HD webcam

logitech c525 hd webcamEen webcam voegt veel functionaliteit toe. Denk aan bellen met beeld (Skype) of spraakopdrachten vanwege de ingebouwde microfoon.

USB Webcam HD Kwaliteit (720p) Ingebouwde microfoon
Eenvoudige bevestiging Werkt op alle Minix Neo boxen Ruisonderdrukking

Vergroot de mogelijkheden van je Minix Neo X8, Neo X8-H of een ouder model zoals de Neo X7 en zelfs Neo X5.
Deze Logitech C525 webcam is plug en play en werkt prima samen met je Minix Neo X.. box.

Deze HD webcam kun je inzetten als camera en als microfoon om bijvoorbeeld via Skype te bellen met je vrienden. De mogelijkheden van een webcam zijn ongekend.

Ook kun je met de webcam filmen, foto’s maken en er zijn zat leuke apps om nog meer uit je camera en uit je Minix Neo X8(H) te halen. Er zijn ook foto en videobewerking apps om je foto en videomateriaal nog leuker te maken. Na het bewerken kun je het delen met je vrienden via mail of social media. Ongekend veel mogelijkheden dus.

Bestuur je Neo X8(H) met je handen

Er schijnt een app in ontwikkeling te zijn zodat je vanaf de bank met je handen kunt navigeren door je Android menu heen. De camera herkent dan de beweging en gebaren die de handen maken. Hiermee zoek je bijvoorbeeld een film, zet je hem op play of op pauze of keert weer terug naar het menu.

High definition beeldkwaliteit

720p logoMet de Logitech C525 beschik je over een High Definition 720p HD beeldkwaliteit. De Logitech C525 webcam beschikt over een 8 MegaPixel camera welke een scherp en schermvullend beeld geeft. De camera stelt zich automatisch scherp dus op welke afstand je ook zit, het beeld is altijd op zijn best. De Logitech Fluid Crystal technologie zorgt voor een kristalhelder beeld waar kleuren zeer natuurgetrouw worden weergegeven.

Ingebouwde microfoon

Omdat deze webcam ook een microfoon heeft kun je ook Googelen met je stem, gebruik maken van Google Now en je Minix Neo X8(H) besturen met je logitech c525 micstem. Er komen elke dag weer leuke en interessante apps bij dus hou de Google Play in de gaten. De microfoon is voorzien van Logitech RightSound technologie wat er voor zorgt dat omgevingsgeluiden worden weggefilterd. Hierdoor zijn telefoongesprekken een stuk helderder en zonder dat je last hebt van ruis.

Een webcam is dus een hele interessante uitbreiding.

Bevestiging van de webcam

De Logitech C525 webcam heeft een slim bevestigingssysteem waardoor je hem aan elke tv kunt vastklemmen zonder iets te beschadigen of sporen achter te laten. Het maakt niet uit of je een platte of dikke tv hebt, de Logitech C525 past in 99% van de gevallen. Daarnaast heeft hij veel stelmogelijkheden zodat je hem overal naar toe kunt richten.

bevestigen logitech c525

Aansluiten

In tegenstelling tot een Windows computer heb je bij de Minix Neo X8 en Neo X8-H geen drivers nodig. Je sluit de webcam op je box aan als deze uit staat en zet hem daarna pas aan. De Minix Neo X8(H) herkent de Logitecht C525 automatisch en is direct klaar voor gebruik.

Technische specificatie Logitech C525

Merk en type Logitech C525
Connectie USB
Compatibel met Minix Neo X8 – Neo X8H – Neo X7 – Neo X7 mini – Neo X5
Resolutie beeldsensor 1280 x 720 pixels (720P / HD)
Beeldfrequentie 30 Frames per seconde
Microfoon Ingebouwd en voorzien van Logitech RightSound technologie
Automatische scherpstelling Ja, autofocus
Kan overweg met Android / Windows XP – Vista – 7 – 8
Leveringsomvang Webcam met usb kabel, handleiding en software (alleen nodig i.c.m. pc gebruik)

 

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*

Google+