Gratis chatten en bellen met Skype

skype icoonBel of chat gratis met je Minix Neo X8 naar je vrienden en gebruik daarvoor de Skype app. Niet alleen kun je gratis ongelimiteerd chatten en bellen maar kost de app je ook helemaal niets.

Skype is een bel en chatplatform welke voor elk besturingssysteem is en uitwisselbaar met elk besturingssysteem. Dit betekend dat je vanaf je Minix Neo X8(H) met Android kunt bellen of chatten met iemand die achter zijn Windows pc zit, Linux of Mac. Het maakt dus niet uit. Skype werkt universeel en over de hele wereld. Het enige wat je er voor nodig hebt is internet.

Chatten

Om te chatten heb je of een toetsenbord nodig of een Flymouse met een toetsenbord anders wordt typen wel erg lastig. Goeie Flymouses die dit kunnen zijn de Mele F10 en de Minix Neo A2. De Mele F10 heeft als voordeel dat er een ingebouwde accu in zit. De Minix Neo A2 heeft als voordeel dat hij nog beter samenwerkt met je Minix Neo X8(H). Denk hierbij aan de aan- en uit functie en een extra gyroscopische functie om games mee te besturen.

mele f10minix neo a2 flymouse

Bellen

Wil je bellen dan heb je een microfoon nodig. Je kunt een losse microfoon aansluiten om de Minix Neo X8(H) maar ook gebruik maken van de Minix Neo A2 flymouse, want die heeft een ingebouwde microfoon. De remote kun je als telefoonhoorn gebruiken.

Bellen met beeld

webcam logitechAls je zelf een webcam hebt en deze staat aan, dan kan de ander jou zien. Heeft de ander een webcam en die staat aan dan kun je hem of haar zien. Hiervoor heb je zelf geen webcam nodig dus. Hebben jullie beide een webcam dan kunnen jullie elkaar zien. Skype zorgt voor beeld en geluid overdracht.

De Logitech C525 is een usb webcam welke bijvoorbeeld compatibel is met de Minix Neo X8(-H) en heeft tevens een ingebouwde microfoon. De Logitech C525 is een HD webcam met een goede beeldkwaliteit en filmt ook erg goed met weinig licht, dus een donkere omgeving.

beeld bellen skype

beoordeling skype appGratis downloaden

De Skype app kun je gratis downloaden in de Google Play store en natuurlijk hier via de download knop hieronder.

Skype is populair en al meer dan 100 miljoen keer gedownload. Daarnaast is de app al bijna 4 miljoen keer beoordeeld en krijgt daarmee een gemiddelde beoordeling van een 4,1 van de 5 sterren. Een 8,2 als rapportcijfer dus.

Download en test hem zelf uit. Als je wilt mag je hieronder een reactie achterlaten over je ervaring.

download neo x8

 

 

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*

Google+