Google Opinion Reward en gratis playstore tegoed

google opinion reward icoonHet komt steeds vaker voor, apps waar je voor moet betalen om ze te downloaden of waarin je extra spullen of energie kan kopen om sneller je doelen binnen de app te behalen.

Voor iedereen die liever geen echt geld besteed aan apps of niet de juiste middelen heeft om je play store tegoed op te waarderen is er nu een oplossing. De Google Opinion Reward.

Om te beginnen met het verzamelen van gratis playstore tegoed hoef je alleen Google Opinion Reward te downloaden uit de Playstore. Google Opinion Reward zal je regelmatig een aantal enquêtes toesturen die bestaan uit een aantal vragen die jij binnen een minuut of twee beantwoord hebt.

Afhankelijk van wat voor soort enquête er voor jou opengezet is kan je tot 0,75 euro verdienen die direct toegevoegd wordt aan jouw Playstore tegoed.

Details Google Opinion Reward

 • Opbrengst per enquête verschilt, maar is altijd onder/of de 0,75 cent.
 • Beantwoord enquête vragen die Google helpen met het verbeteren van hun producten en diensten
 • Het invullen van enquêtes is geheel vrijblijvend, als je één liever niet invult is dit geen probleem.
 • Tijdsbesteding is minimaal en het tegoed vrijwel direct.
 • Vanuit je Google Opinion Rewardapp direct toegang tot jou playstore tegoed en de playstore.

 Instellen van Google Opinion Reward

Voordat je kan beginnen met het wachten en invullen van enquêtes moet je echter wel een paar stappen doen, dit geheel zal niet meer dan 5 minuten in beslag nemen.

Om te beginnen moet je naar de Google PlayStore gaan om de app te downloaden, dit is een kleine download en dus zo klaar. Laat de app hierna installeren.

Mocht je liever niet jouw mening willen delen met Google en dat google gebruik maakt van jouw vragen voor het verbeteren van hun diensten dat raden we af om Google Opinion Reward te downloaden. Het doel van de app is namelijk om (anoniem) vragenlijsten te beantwoorden waar google gebruik van zal gaan maken

Doelgroep vaststellen

Na het installeren van de app zal Google Opinion Reward een aantal vragen stellen die de app helpt bij het vaststellen van jouw doelgroep.

Het vaststellen van jouw doelgroep is vooral van belang om ervoor te zorgen dat de juiste enquêtes open worden gezet die tot van toepassing zijn tot jou.

Enkele vragen die je kan verwachten tijdens het invullen van deze vragen zijn vragen die o.a. gaan over jouw leeftijd, geslacht en woonplaats.

Ook zal het gemiddelde inkomen van jouw huishouden gevraagd worden, mocht je deze vraag liever niet beantwoorden, wees dan gerust. Één van de opties die er gegeven wordt is “Zeg ik liever niet”.

Enquêtes die niets opleveren

Natuurlijk is Google Opinion Reward niet alleen ontwikkeld voor enquêtes waar je playstore tegoed aan verdient. Zo zullen er regelmatig in de app ook enquêtes verschijnen waar je niets voor terug krijgt, maar die toch weinig tijd in beslag nemen.

Om de keuze geheel aan jou te laten krijg je aan het begin een vraag als jij deze enquêtes wel of niet wilt ontvangen, wanneer je kiest van wel zal je wanneer er een enquête openstaat bovenin je menubalk op je telefoon een icoontje te zien krijgen.

Wanneer je liever deze enquêtes niet ontvangt krijg jij geen notificatie voor de openstaande vragenlijsten die niets opleveren, je zal ze in de app zelf ook niet terug vinden.

Voorbeeld enquête

Zodra je klaar bent met het invullen van de vragenlijst die je doelgroep bepaalt zal je een “test vraaglijst” krijgen, het invullen hiervan zal je geen google playstore tegoed opleveren maar je wel een goede indruk geven van ho Google Opinion Reward werkt en wat voor soort vragen jij kan verwachten tijdens het gebruik van deze app.

De vragen zijn voor iedereen hetzelfde en we zullen hieronder voorproefje geven van deze vragenlijst:

 

Vraag: Bent u tevreden of ontevreden met de Verenigde Naties en hun inspanningen?
Antwoord:

 • weet ik niet
 • vooral ontevreden
 • vooral tevreden

Vraag:  Welke betekenis heeft het onderstaande symbool voor u?
Antwoord:

 • symbool van vrede
 • Yin&Yang

Vraag: Welke van onderstaande zijn continenten?
Antwoord:

 • Mexico
 • Egypte
 • Frankrijk
 • Nieuw Zeeland
 • China
 • geen van bovenstaande

Vraag: Stelt u zich voor dat u de mogelijkheid heeft om een boodschap aan de Nederlandse regering te sturen. Wat zou u ‘in enkele woorden’ willen zeggen?
Antwoord:

 • Dit is een open vraag

Vraag 6: In sommige landen is de president en in andere landen is dat de minister presidenthet hoofdvan de regering. Om te zien of u nog steeds aandachtig bent: selecteert u alstublieft 5 sterren.
Antwoord:Selecteer 5 sterren

google opinion reward geld

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*

Google+