Download gratis betaalde Android Apps

blackmart icoonIn de Google Play Store kun je ontzettend veel apps downloaden. Op dit moment telt de Google Play Store rond de 1 miljoen apps. Meer en deel is gratis te downloaden, dat is mooi want je houdt je geld het liefste in je zak.

Soms kom je apps tegen welke betaald zijn en die je toch graag wilt hebben. Nu is er een manier om deze apps alsnog gratis te downloaden. Je leest het goed, gratis betaalde apps downloaden.

Hoe kun je gratis betaalde apps downloaden

Betaalde apps gratis downloaden kan met een speciale app genaamd Blackmart. Deze app is vergelijkbaar met de Google Play Store waar je kunt zoeken naar apps. Echter staat in deze Blackmart store een hele verzameling apps die je niets kosten. In plaats van betalen kun je ze via Blackmart dus gratis binnen halen.

blackmart appHoe werkt het principe

Het principe van Blackmart is dat mensen de betaalde versie hebben gedownload en dit bestand weer hebben geüpload naar de server van Blackmart. Hierdoor is de app al eens betaald en kun jij hem gratis met de Blackmart tool op je Minix Neo X8(H) zetten. Met de Blackmart app kun je dus zoeken naar een betaalde app en hem downloaden en installeren. De Google Play Store zal de app niet zien dus er is niets aan de hand.

Gevaren

Aangezien er ook een hoop grapjurken zijn die fake titels uploaden moet je dus wel kijken wát je download. Bestanden die veel te klein zijn, zijn dus fake.

Je kunt heel eenvoudig verifiëren of een bestand nep is of niet. Ga naar Google Play en zoek je file. Kijk naar de bestandsgrootte. Stel dat deze 5,1 MB is dan kun je deze vervolgens vergelijken in de Blackmart. Aangezien verschillende versies een afwijkend formaat kunnen hebben kan het dus zijn dat het bestand die je zoek geen 5,1 MB in de Blackmart app is maar bijvoorbeeld 4,2 MB of 6,1 MB. Het kan dus een beetje afwijken.

Fake bestanden zijn vaak vele malen kleiner. Denk hierbij aan bijvoorbeeld 395KB. Pas dus op met deze files want ze bevatten virusachtige bestanden.

De regel is in veel gevallen dat bestanden kleiner dan 1MB fake zijn.

Onbekende bronnen

Alle apps die je buiten de Google Play Store om download zijn onbekende bronnen. Om apps uit de Blackmart database te kunnen downloaden moet je er dus voor zorgen dat je in de instellingen van je Minix Neo X8 hebt aangegeven dat ‘onbekende bronnen’ toegestaan/vertrouwd zijn.

Zonder dit vinkje kun je ze namelijk niet installeren.

Blackmart downloaden

De Blackmart app kun je niet in de Google Play Store downloaden. Het is namelijk illegaal. Klik hier om de Blackmart app te downloaden.

Alternatieve benamingen

De Blackmart app gaat onder verschillende namen door. Deze wordt ook wel Blackmarket of Blackmart Alpha genoemd.

In de Google Play Store kun je ontzettend veel apps downloaden. Op dit moment telt de Google Play Store rond de 1 miljoen apps. Meer en deel is gratis te downloaden, dat is mooi want je houdt je geld het liefste in je zak. Soms kom je apps tegen welke betaald zijn en die je toch graag wilt hebben. Nu is er een manier om deze apps alsnog gratis te downloaden. Je leest het goed, gratis betaalde apps downloaden. Hoe kun je gratis betaalde apps downloaden Betaalde apps gratis downloaden kan met een speciale app genaamd Blackmart. Deze app is…

Review Samenvatting

Gebruiksgemak
Keuze aan apps

7.5

Samenvatting: Blackmarket app

Gebruikers Rating: 4.7 ( 1 Stemmen)
76

Een reacti

  1. hoe kan ik deze Blackmarkt downloaden. Ik hoor het graag van u / op heeft u een link. Alvast bedankt.

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*

Google+