Dead Trigger 2 (shooter game)

dead trigger 2 icoonHoud je van schieten dan is Dead Trigger 2 zeker een aanrader. Dead Trigger 2 is een populaire First person shooter waarbij je zombies neer moet knallen.

Door zombies neer te knallen en missies te behalen verdien je punten. Met deze punten kun je weer betere wapens kopen. Als je weinig geduld hebt dan kun je ook punten kopen om sneller te vorderen. Normaal is de game betaald maar nu gratis gemaakt met het micro transactiesysteem ingebouwd. De makers verdienen dus aan items die mensen kopen voor het spel. De items kun je ook gewoon verdienen door de game te spelen maar dat gaat minder snel.

dead trigger 2 in game

Dead Trigger 2 is verslavend en ziet er grafisch heel leuk uit. Er zijn instellingen om met de beeldkwaliteit te spelen. Heb je geen ijzersterke Minix Neo X8(H) dan heb je de mogelijkheid om de beeldkwaliteit wat lager in te stellen zodat het spel alsnog soepel speelt.

Dead Trigger 2 kun je besturen met een gamepad. Sluit een Bluetooth of usb gamepad aan en speel deze shooter.

Ook Dead Trigger 2 wordt zo nu en dan geüpdate waarbij er nieuwe spelelementen worden toegevoegd en nieuwe omgevingen. Dit zorgt er voor dat de game uitdagend blijft.

dead trigger 2 gameplay

Een erg leuke shooter die je helemaal niets kost! Download via de download button hieronder.

beoordeling dead trigger 2Beoordeling

In de Google Play, waar je Dead Trigger 2 kunt downloaden, hebben een kleine 700.000 mensen gestemd. Hier is een gemiddelde van 4,5 op de 5 sterren gestemd. Omgerekend een 9 als rapportcijfer.

download neo x8

Een reacti

  1. Maarten van Deijk

    Dead Trigger 1 was al mijn favoriet maar wist niet dat er ook een deel 2 was. Neem hem meteen mee. Bedankt!

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*

Google+