Clean Master, weg met rommel

clean master app

Clean Master kan je helpen je Minix Neo X8 op te schonen. Door het downloaden van apps en het surfen op internet vergaar je toch een hoop ongewenste rommel. Alles wat je download en installeert laat alsnog installatiebestanden achter die niet worden opgeruimd. Clean Master helpt je deze bestanden op te ruimen zodat je nog meer vrije ruimte krijgt.

Clean Master kan meer dan alleen rommel opruimen. Clean Master kan namelijk ook bestanden en apps kopiëren naar een SD kaart als je die tenminste in je Minix Neo X8 hebt geplaatst. Met een SD kaart kun je de opslag ruimte teven in je Minix Neo X8 vergroten. Bij een Android TV Box mag je geen SD kaart plaatsen of verwijderen als hij aan staat. Dit kan namelijk zorgen dat je SD kaart corrupt raakt. Weest hiermee dus voorzichtig.

Clean Master is meer dan een app die je rommel opruimt, je internetbestanden verwijderd en je apps naar je SD kaart kan plaatsen. Je kan hem ook gebruiken om je RAM geheugen te optimaliseren en eenvoudig apps te killen met een druk op de knop.

In de praktijk installeren mensen Clean Master een keer in de zoveel tijd om de boel weer even schoon te vegen en verwijderen de app daarna weer. Clean Master heeft namelijk de neiging om af te toe een melding in beeld te laten verschijnen dat er weer wat opgeruimd kan worden. In sommige gevallen kan dit irritant zijn.

android app score clean master

Beoordeling

Clean Master krijgt een zeer goede beoordeling in de Google Play Store. Ruim 7 miljoen mensen hebben op de app gestemd waardoor hij een 4,7 scoort op de 5. Uitmuntend dus!

Je kunt zelf de app gratis downloaden door de downloadknop hieronder te gebruiken.

download neo x8

Video Clean Master

 

Een reacti

  1. Hele nuttige app. Doet wat hij beloofd.

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*

Google+