Asphalt 8: Airborne (racegame)

asphalt 8 neo x8Een van de populairste racegames voor het Android platform: Asphalt 8: Airborne.

Deze fantastische HD racegame kost je om te beginnen helemaal niets! Hij is gratis te downloaden in de Google Play store.

Asphalt 8 kun je prima besturen met een gamepad (Bluetooth of usb).

Hoogwaardige graphics, soepele besturing, veel maps en auto’s en upgrademogelijkheden van auto’s maken deze game een absolute aanrader.

Het verhaal

Bij Asphalt 8 gaat het om snelheid en mooie stunts maken tijdens het racen. Je racet tegen andere auto’s en kunt ook tegen andere online spelers racen. Door gevaarlijk te rijden en tegenstanders van de weg af te rijden bouw je extra Nitro op. Deze kun je inzetten om je auto te boosten en een extreme snelheid te behalen zodat je andere auto’s voorbij schiet. Hoe meer Nitro je hebt opgebouwd, hoe langer het effect duurt.

asphalt 8 airtime

Het doel

Het doel is dat je als eerste de finish haalt. Hoe meer ervaring en hoe beter de auto, hoe makkelijker het gaat. De auto waarmee je begint is een standaard auto. Door races te rijden verzamel je punten om je auto weer te upgraden en te verbeteren. Dit betekend mooier en sneller.

Er zijn kleine zijwegen (shortcuts) om een voorsprong op je tegenstanders te krijgen. Vind ze en gebruik ze.

Asphalt 8 heeft meerdere speltypes. Zo heb je bijvoorbeeld een race waarbij je de snelste moet zijn. Ook is er een Knockdown waarbij je er voor moet zorgen dat je zo veel mogelijk tegenstanders van de weg af rijdt.

asphalt 8 multiplayer game

Updates

Asphalt 8 krijgt ook af en toe een update waarbij er weer nieuwe auto’s worden toegevoegd. Op dit moment telt Asphalt 8 ruim 47 auto’s waar je uit kunt kiezen! Enkele modellen zijn Bugatti Veyron, Pagani Zonda R, Lamborghini Veneno en Ferrari FXX.

asphalt 8 knockdown

asphalt8 scoreBeoordeling in Google Play

1,4 miljoen mensen hebben Asphalt beoordeeld en daar is een gemiddelde score van 4,5 van de 5 uitgekomen. Met andere woorden krijgt Asphalt een 9 als rapportcijfer.

Download

Download gratis Asphalt 8 voor je Minix Neo X8(H). Klik op de download knop om naar de download te gaan in de Google Play. Let wel op: Het is een grote game!

download neo x8

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*

Google+